Handels Betingelser


1. Enkeltkøb
Du køber adgang til en specifik video/lydfil. Adgangen gives alene til den valgte video og løber i en begrænset periode fra din betaling er gennemført. Du kan se videoen/lydfilen i den begrænset periode. Du vil i nogle tilfælde kunne dowloade video'en/lydfilen og derefter afspille det på din pc, iPod eller lignende så tit og ofte.

2. Sådan kan du betale
Du kan betale via Dankort, eller via Paypal. På nogle video'er/lydfiler kan kun betales med enkelte betalingstyper.

3. Aftaleindgåelsen og kvittering
Når du køber adgang til et Provector Media klip, indgår du aftalen med Provector Media, CVR-nr. 32 46 97 95, Mariendalsvej 17, 2000 Frederiksberg, tlf. 70 21 04 07. Når du har foretaget et køb modtager du en e-mail med link til en kvittering. Denne e-mail er dit bevis for det aftalte, og kvitteringen svarer til indholdet af den dokumentation, som Provector Media opbevarer om den indgåede aftale.

4. Fortrydelsesret
Til dit køb er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget ordrebekræftelse (kvittering) fra Provector Media. Fortrydelsesretten ophører når produktet er taget i brug.
Ved erhverskøb bortfalder fortrydelsesretten på 14 dage.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af 14-dages fristen meddele dette til Provector Media på info@provector.dk eller adressen

Provector Media
Mariendalvej 17
2000 Frederiksberg

Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, skal du slette alle kopier af klippet som du har downloadet, og klippet må ikke længere benyttes af dig, din husstand eller andre, med mindre det købes igen.

5. Erhvervskøb
Ved erhvervskøb skal der købes en licens til hver enkelt person der skal se/lytte til klippet i din virksomhed eller organisation. Det vil sige, hvis I er en 10 mand stor virksomhed, og 4 personer skal se/lytte til klippet, så skal der købes 4 licenser.

6. Brugers væsentlige misbrug
De købte klip er personlige og må benyttes på maksimalt tre forskellige computere/afspillere. Det er forbudt at kopiere og distribuere indhold fra Provector Media uden forudgående aftale. Hvis Provector Media konstaterer eller har væsentlig bestyrket mistanke om, at en bruger uden rettigheder hertil kopierer indhold fra Provector Media, forbeholder Provector Media sig retten til at iværksætte retsforfølgning mod brugere, der krænker Provector Media eller andres ophavsrettigheder.

7. Ansvarsfraskrivelse
Provector Media vil bestræbe sig på, at www.provector.dk og de tilkøbte klip og knyttede funktionalitet er tilgængelig på alle tidspunkter. Provector Media påtager sig imidlertid ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab påført på anden måde, ligesom Provector Media fraskriver sig ethvert ansvar for tab forårsaget af, at bruger har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger. I tilfælde af nedetider, som væsentligt forringer brugeres mulighed for at have gavn af klippet, vil Provector Media forlænge perioden tilsvarende eller efter et skøn yde anden rimelig kompensation.

8. Konto
Du kan i nogle tilfælde vælge at indsætte penge på din Konto til at betale for video/lyd klip. Såfremt du vælger at indsætte et beløb på din Konto, og du kun bruger en del af dette beløb på et video klip, vil det resterende beløb forblive på din Konto. Kontroller venligst din Konto i din brugerprofil på sitet for bekræftelses-, saldo- og transaktionsoplysninger; vi vil ikke sende andre kontoudtog. Der betales ikke renter af beløbet på din Konto. Du kan få udbebetalt din et evt. resterende beløb på din konto ved henvendelse til Provector. Det koster 50 DKK i administrationsgebyr at få udbetalt sin konto.